Hoe werkt het?

Om makkelijk bieden op onze kavels mogelijk te maken, heeft VELGENGIGANT een veilingsite ontwikkeld, waar u als particulier en/of zakelijke gebruiker op een zeer eenvoudige manier uw bod uit kunt brengen. Bovendien worden er bij VELGENGIGANT géén veilingkosten in rekening gebracht.

Hier volgt een korte uitleg:

Hoe werkt het stap 1

Stap 1: Registreer je gratis en log in

U registreert u door uw volledige gegevens in te vullen op de registratie pagina, waarna u inlogt op onze veilingsite.

Hoe werkt het stap 2

Stap 2: Zoek je kavel en plaats je bod

U selecteert uw merk, type en bouwjaar (generatie) van uw auto. In het overzicht dat verschijnt, ziet u welke wielen voor uw auto geschikt zijn. Door vervolgens op een groene ‘bied mee’ knop te drukken, komt u op de door u geselecteerde kavel detail pagina, waar u alle specificaties van deze set kunt bekijken en uw bod kunt plaatsen. Het bod dat u uitbrengt is excl. transportkosten. De transportkosten kunt u vinden in het tabblad ‘transportkosten’. Na afloop van de verstreken tijd, wordt de set toegekend aan de hoogste bieder (als het minimum bedrag behaald is). Indien u er zeker van wilt zijn dat u de hoogste bieder van de door u geselecteerde set bent, kunt u gebruik maken van de ‘direct kopen’ knop. Hiermee verzekert u zich van het hoogste bod en kan er géén hoger bod meer uitgebracht worden door een andere bieder, de veiling wordt direct beëindigd en u bent dé gelukkige winnaar van deze wielen/bandenset.

Hoe werkt het stap 3

Stap 3: Veiling gewonnen? Betaal gemakkelijk online

Indien u de veiling gewonnen heeft, wordt u gevraagd om uw aankoop te voltooien. Hiervoor drukt u op de groene knop ‘klik hier om uw aankoop te voltooien’. U wordt nu naar het beveiligde betaalgedeelte van RABO OMNI kassa geleid waar u veilig uw betaling af kunt ronden. Na een geslaagde transactie, ontvangt u een e-mail met daarin de factuur van uw aankoop.

Hoe werkt het stap 4

Stap 4: Kom je bestelling ophalen of laat het bezorgen

Eerder heeft u ervoor gekozen om de set te laten bezorgen óf af te halen en heeft u een gewenste streefdatum van levering of afhaling aangegeven. Een datum van de definitieve levering / afhaling krijgt u van ons per e-mail toegezonden. Indien u gekozen heeft voor levering, controleer dan goed of u het juiste afleveradres hebt ingevoerd. Op de definitieve datum van levering hoeft u er alleen voor te zorgen dat er iemand aanwezig is om uw aankoop in ontvangst te nemen. Indien u ervoor gekozen heeft om uw aankoop af te halen, zorgt u er dan voor dat u uw factuur kunt tonen. Zonder factuur kunnen we uw aankoop helaas niet uitleveren.