Ons actuele aanbod Peugeot velgen

Even geduld a.u.b. uw gegevens worden opgehaald.

Loading

Gebruikte velgen Peugeot | Bied mee! | VelgenGigant.nl

Bent u in het bezit van een prachtige Peugeot en heeft u nog velgen nodig? VelgenGigant.nl biedt een breed assortiment aan gebruikte velgen voor uw Peugeot. U kunt eenvoudig en snel meebieden op een van onze online kavels en direct originele en gebruikte Peugeot velgen bestellen. Alle velgen en banden worden uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit voordat ze op onze website ter veiling worden aangeboden.

Bied mee op gebruikte velgen voor Peugeot

Via onze website vindt u een overzicht met alle gebruikte Peugeot velgen. Hier kunt u eenvoudig en snel een bod uitbrengen op velgen naar keuze. In onze Peugeot kavels vindt u uitgebreide informatie over de afmetingen, de steek van de velg, het materiaal en andere specificaties.

 • De maat van de velg (inch)
 • De steek van de velg
 • Het materiaal
 • Seizoen van de band
 • Merk van de band
 • Maat van de band
 • Profieldiepte van de band

De velgen van VelgenGigant.nl zijn originele en gebruikte velgen. Bij iedere kavel vindt u de duur van de veiling. Zorg dus dat u er op tijd bent om mee te bieden! Heeft u de veiling gewonnen? Dan kunt u kiezen of u de velgen bij ons komt ophalen of door ons laat versturen naar uw huisadres.

Gebruikte Peugeot velgen kopen bij VelgenGigant.nl

De veilingen op onze website zijn maar voor beperkte duur beschikbaar. Het assortiment aan gebruikte Peugeot velgen verandert dus constant. Toch kunnen wij een divers aanbod aan kavels aanbieden:

 • Originele en gebruikte Peugeot velgen
 • Peugeot 207 serie velgen
 • Peugeot 308 serie velgen
 • Peugeot 508 serie velgen
 • Peugeot velgen met winterbanden
 • Peugeot velgen met zomerbanden

Peugeot 207 serie velgen

In 2006 werd de Peugeot 207 op de Europese markt gebracht. Het model is een compacte klasse personenauto en wordt sinds 2012 niet meer gemaakt. De Peugeot 207 was verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: een drie- en vijfdeurs hatchback, stationwagen en coupé cabriolet model. Dat de Peugeot 207 serie populair was in Nederland bleek wel toen het in 2007 het best verkochte model van Nederland was. Tevens was de auto in België de best verkochte wagen. Wij bieden doorgaans Peugeot 207 serie velgen en banden aan voor deze populaire Peugeot 207 serie. Neem een kijkje bij al onze gebruikte Peugeot velgen.

Peugeot 308 serie velgen

De Peugeot 308 serie werd in september 2007 gepresenteerd, gebaseerd op de voorganger Peugeot 307. In 2013 werd een tweede generatie (Model T9) geïntroduceerd, welke de Auto van het Jaar prijs won. De Peugeot 308 is een compacte middenklasse automodel en is verkrijgbaar als hatchback en stationwagen. Op de Nederlandse markt zijn er vijf uitvoeringen leverbaar: de XR/Comfort, X-line, XS, XT en Féline met elk hun eigen uitvoering en eigenschappen. Bij VelgenGigant.nl vindt u vaak originele en gebruikte Peugeot 308 velgen waar u op kunt bieden. Bekijk alle Peugeot velgen!

Peugeot velgen 508 serie

De Peugeot 508 is een grote familiewagen die in 2010 werd geïntroduceerd als de opvolger van de Peugeot 407 en 607. In maart 2011 werd de 508 SW uitvoering uitgebracht. De 508 was de eerste Peugeot met een andere grille en kreeg in 2011 de titel "Best imported family car". Heeft u zelf ook een Peugeot 508 en bent u op zoek naar de juiste velgen en banden voor deze auto? VelgenGigant.nl biedt doorgaans ook Peugeot 508 serie velgen aan waar u ook op kunt bieden. Bekijk alle actieve Peugeot kavels op VelgenGigant.nl!

Originele en gebruikte velgen voor veel automerken

VelgenGigant.nl biedt veel verschillende soorten velgen. Naast Peugeot kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor gebruikte Audi velgen, gebruikte BMW velgen of gebruikte Volvo velgen. In het actuele kaveloverzicht vindt u alle beschikbare velgen en merken. Heeft u een interessante kavel gevonden en wilt u graag meebieden? Maak dan direct een account aan en start met bieden!

Bekijk alle Peugeot kavels