Ons actuele aanbod Volvo velgen

Even geduld a.u.b. uw gegevens worden opgehaald.

Loading

Gebruikte Volvo velgen | Bied mee! | VelgenGigant.nl

Bent u op zoek naar gebruikte Volvo velgen voor uw Volvo? VelgenGigant.nl biedt een breed assortiment gebruikte Volvo velgen in verschillende soorten en maten. U kunt direct online meebieden op de gewenste velgen en banden voor uw auto. Wacht niet te lang, want de kavels zijn maar tijdelijk beschikbaar.

Gebruikte Volvo velgen kopen

De velgen van VelgenGigant.nl zijn originele en gebruikte velgen en worden door ons uitvoerig op kwaliteit gecontroleerd. De kavels zijn maar tijdelijk beschikbaar en worden verkocht op basis van een veiling. Het assortiment van gebruikte Volvo velgen verandert constant. Toch kunnen wij een divers aanbod velgen aanbieden, bijvoorbeeld voor de Volvo V40, Volvo XC90 en Volvo V50. U kunt eenvoudig en snel een account aanmaken en direct starten met bieden op Volvo velgen.

Ook meebieden op Volvo velgen?

Op onze website kunt u alle gebruikte Volvo velgen raadplegen en filteren op uw wensen. Zo bieden wij velgen aan voor verschillende Volvo modellen. Het enige wat u hoeft te doen, is een account aanmaken. Hierna kunt u direct meebieden op alle Volvo kavels bij VelgenGigant.nl. Bij iedere kavel vindt u uitgebreide informatie over de velgen en banden, waaronder:

  • De maat van de velg (inch)
  • De steek van de velg
  • Het materiaal
  • Seizoen van de band
  • Merk van de band
  • Maat van de band
  • Profieldiepte van de band

Velgen Volvo V40

U vindt bij VelgenGigant.nl een uitgebreid assortiment voor Volvo velgen en doorgaans hebben wij ook veilingen voor V40 velgen online staan. De Volvo V40 werd in 2012 op de Autosalon van Geneve gepresenteerd en dient als opvolger van de S40, V50 en C30. Bijzonder is dat deze auto als eerste auto met een voetganger-airbag werd uitgerust. Deze airbag bedekt de bovenkant van de motorkap en de A-stijlen van de auto in geval van een aanrijding, waardoor letselgevaar voor voetgangers verminderd wordt. Bent u in het bezig van een Volvo V40 en bent u op zoek naar originele V40 velgen? Bekijk dan ons gehele aanbod aan Volvo velgen en start direct met bieden.

Volvo V70 velgen

De Volvo V70 werd voor het eerst uitgebracht in 1996 als vervolger van de Volvo 850. In 2000 werd een tweede, nieuwe versie uitgebracht, welke in 2007 weer werd opgevolgd door een derde generatie. Op 18 februari 2016 is de V70 opgevolgd door de nieuwe Volvo V90. De naam van de auto is gebaseerd op de V van versatility en het getal 70, wat de lengte van de auto aangeeft. In ons kaveloverzicht vindt u ook tweedehands Volvo velgen die geschikt zijn voor de Volvo V70. Dit zijn originele velgen die uitgebreid gecontroleerd worden op kwaliteit. Bied ook mee op tweedehands Volvo velgen.

Originele en gebruikte velgen voor veel automerken

VelgenGigant.nl biedt veel verschillende soorten velgen. Naast Volvo kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor gebruikte Audi velgen, Seat velgen en Volkswagen velgen en banden. In het actuele kaveloverzicht vindt u alle beschikbare veilingen. Heeft u een interessante kavel gevonden en wilt u graag meebieden? Maak dan direct een account aan en start met bieden op uw gewenste velgen en banden. Per kavel kunt u eenvoudig en snel een bod uitbrengen. Heeft u de veiling gewonnen? Dan kunt u kiezen of u de velgen bij ons komt ophalen of door ons laat versturen naar uw huisadres.

Bekijk alle Volvo kavels