Ons actuele aanbod BMW velgen

Even geduld a.u.b. uw gegevens worden opgehaald.

Loading

BMW velgen kopen Tweedehands | Bied nu mee op VelgenGigant.nl!

Wilt u tweedehands BMW velgen kopen? Velgengigant.nl verkoopt gebruikte velgen voor verschillende typen BMW’s. Onze velgen worden, voordat ze aangeboden worden, eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Wij verkopen onze BMW velgensets via een online veiling. Om mee te kunnen bieden moet u zich eerst registreren op onze website! Heeft u geen zin om te wachten tot de veiling is afgelopen? Het is ook mogelijk om een kavel direct te kopen, mits u de minimale prijs betaalt.

Diverse BMW kavels

Doorgaans heeft Velgengigant.nl een ruim aanbod gebruikte BMW velgen:

  • BMW styling 236 velgen
  • BMW styling 32 velgen
  • BMW velgen met winterbanden
  • BMW velgen met zomerbanden

BMW velgen met banden

Alle velgensets van BMW die wij aanbieden zijn inclusief banden. Ook hierin is het aanbod zeer ruim. Zo hebben wij BMW sets met winterbanden van bijvoorbeeld Bridgestone, Continental en Michelin, maar ook zomerbanden van Pirelli en Goodyear.

Velgen voor diverse typen BMW’s

Bij Velgengigant.nl hebben wij velgensets met banden voor veel verschillende BMW’s. Voor veel typen BMW hebben wij doorgaans wel een set in voorraad die geveild wordt. Hieronder lichten wij enkele typen BMW’s toe:

BMW 3-serie velgen

De eerste 3-serie werd door BMW geproduceerd in 1975. De E21 wordt gezien als de eerste echte 3-serie. Na de E21 generatie volgden er nog meer generaties van de 3-serie: E30, E36, E46, E9x en de F3x. De BMW 3-serie is zeer populair. Wij hebben doorgaans diverse kavels die worden geveild met tweedehands velgen voor de BMW 3 serie. Veel van de velgen sets zijn lichtmetalen velgen. Bekijk hier al onze BMW velgen!

BMW 5-serie velgen

Naast de BMW 3-serie heeft BMW ook een 5-serie. De 5-serie is een luxe sedan van BMW en is in productie gegaan in het jaar dat de Olympische Spelen in München plaatsvonden, in 1972. De populaire 5-serie kent net als de 3-serie meerdere generaties. Het is allemaal begonnen met de E12 (1972-1981). De E12 werd vervolgens opgevolgd door de E28 (1981-1988), E34 (1992-1997), E39 (1995-2004) en de E60 (2004-2010). De huidige en zesde generatie is de F10. Deze is in 2010 in productie gegaan als de vervanger van de E60. Bij Velgengigant zijn diverse kavels waarop geboden kan worden met BMW 5-serie velgen. Bekijk hier al onze BMW velgensets!

BMW M3 velgen

De BMW M3 is de sportieve afgeleide van de reguliere BMW 3-serie. De BMW M3 moest de concurrentie aangaan met de Mercedes-Benz W201. De M3 is een populair model onder de sportieve rijders. Het model is echter waar schaarser dan de 3-serie. Hierdoor kunnen wij niet altijd garanderen dat wij velgen aanbod hebben voor de BMW M3. Bekijk hier al onze BMW velgensets!

Velgen kopen bij Velgengigant.nl

Bij Velgengigant kunt u diverse wielensets kopen. Doordat bij ons de voorraad geveild wordt, kunt u voor een aantrekkelijke prijs een gebruikte set met velgen en wielen kopen. Voordat wij onze wielen op de website plaatsen worden ze uitvoerig gecheckt op kwaliteit. Zodra u een veiling heeft gewonnen kunt u er zelf voor kiezen om de wielen op te komen halen of ze te laten bezorgen. Als u uw set wilt laten bezorgen zitten hier wel extra kosten aan vast.

Bekijk alle BMW kavels